Wij hebben al 35 jaar ervaring in materiaal microscopie en hebben hierdoor een bijzondere expertise verworven in metallurgie , petro-chemie en andere vormen van microscopie. Hierdoor zijn wij de exclusieve business partner geworden voor verkoop en applicatie support van Carl Zeiss producten voor gans België en Luxemburg.
Als u een introductie training nodig heeft, advies of eender welke vorm van support voor materiaal microscopie, gelieve ons te contacteren via het online contact formulier. Wij antwoorden onmiddelijk.

  • Metallurgical
  • Petro-chemical
  • Diamant Industry
  • Material Research Facilities

Materials


MICROSCOPIE : Training & Ondersteuning

Praktijkgerichte microscopie training heeft een lange traditie bij ZEISS en ook bij ons! Door onze eigen ontwikkeling en coöperatieve samenwerking met onderzoekscentra en laboratoria, zijn we steeds up-to-date.

  • Methoden

Onze training en introductie voor microscopie bestaat uit een onderdeel theorie alsook praktijkgerichte opleiding. Wij kunnen deze opleiding aan uw wensen en specifieke applicaties van materiaal onderzoek aanpassen.

  • Opleidingen op maat

Bij u ter plaatse of in onze demo ruimte, kunnen wij opleidingen geven aangepast aan uw onderzoek of specifieke wensen. Als u nood heeft aan professionele ondersteuning kan u dus beroep doen op onze expertise.

IMAGING SOFTWARE : Training & Ondersteuning

Gedurende de laatste decennia heeft de digitale microscopie of computer-gebaseerde microscopie een ware revolutie ondergaan en heeft het zich diep geworteld in het dagelijkse onderzoeksgebeuren. De hoeveelheid aan verschillende applicaties en computer-gebaseerde functies zijn enorm geworden. Vertrouw op onze expertise zodat wij de software kunnen aanpassen aan uw specifieke noden.

Demonstraties

Een nieuwe microscoop kan een grote investering zijn en dan spreken we enkel over het budget. Om inzicht te krijgen welke laatste nieuwe producten het best bij uw vereisten passen, kan het aangenaam zijn voor u om deze eerste te testen. In onze demo ruimte stellen wij de laatste nieuwe producten ter beschikking van zowel ZEISS als Delta Pix. Bent u van plan een nieuwe microscoop of camera te kopen? Contacteer ons en maak een afspraak voor onze demo ruimte.Wij verwelkomen u voor een hands-on aan onze producten en een goed gesprek over uw verwachtingen en onze diensten.

Demo Room