Demo & Offerte Aanvragen

Lux-Optic is de exclusieve Business Partner van ZEISS Benelux voor optische Microscopie in het domein van materiaalonderzoek, industriële toepassingen en beeldanalysesystemen. Bent u op zoek naar nieuwe apparatuur voor uw labo? Dan zoekt u gegarandeerd naar producten met de beste Prijs & Kwaliteitsverhouding. Met ZEISS apparatuur haalt u steeds toppers in huis. De welbekende ZEISS optiek in combinatie met het bijzonder stabiele en weldoordachte design, zorgt voor een aangename workflow.

Lux-Optic
is gekozen door ZEISS als exclusieve partner vanwege de jarenlange expertise en ervaring in deze branche. Heeft u interesse? Dan kan u zich laten adviseren door ons in het democenter.

Hieronder kan u een vrijblijvende demonstratie en offerte aanvragen via onderstaande contactformulier.

ZEISS demo axioscope mat

 

Vrijblijvende demonstraties bij ZEISS

ZEISS demo centerWij nodigen u heel graag uit in het Demo & Experience center bij ZEISS te Breda. Er staat een volledig gamma aan optische microscopen ter beschikking. U kan uitgebreid experimenteren met eigen samples, terwijl wij u begeleiden en heel graag alle features laten zien.

 

 

 

 

 

Boekingsformulier demonstratie

Wenst u een demonstratie te boeken?

Indien u graag een demonstratie wenst aan te vragen in het ZEISS demo center, kan u enkele contactgegevens achterlaten via contactformulier. Zodra we uw mailtje ontvangen, gaan we meteen aan de slag. Wij contacteren u zo spoedig mogelijk om samen een afspraak te regelen. Wij kijken er naar uit om er samen met u een bijzondere dag van te maken.

Alvast dank voor de gestelde interesse in ons.

Lux-Optic