Spectroscopie

Posted by:

 

 

Spectroscopie specificaties

Deze technologie maakt gebruik van standaard onderzoeksmicroscopen en routine statieven en modificeert hun optische deel om hun spectrale bereik te verlengen, beginnend bij 220 nm tot 2200 nm. Door de applicatie te beperken tot het bereik tussen 200 nm en 2200 nm kunnen consistente, reproduceerbare gegevens gedurende jaren eenvoudig worden gegenereerd.

Voor speciale toepassingen kan een Photomultiplier (PMT) worden gecombineerd met een monochromator tot een microscoopspectrometer in de typische stijl, wat resulteert in een concept dat vergelijkbaar is ...

Continue Reading →
0

Zelf Studie

Posted by:

Download Brochures voor Materiaal Microscopen online zelfstudie hier in PDFEen microscoop kan een bijzonder complex apparaat zijn, afhankelijk van de applicatie en geïnstalleerde componenten. Zelfs een kleinere Primo Star kan soms een behoorlijke uitdaging zijn voor de beginnende microscopist. Daarom hebben we een extra pagina toegewijd aan verschillende educatieve / studie documenten. Ze komen in verschillende vormen voor, soms als poster en als mini-boekjes. Interesse in een document? Klik dan op de link ...

Continue Reading →
0

Accessoires

Posted by:

Als aanvulling voor microscopen hebben wij ook extra accessoires… Bvb. Microscoop Tafels, Microtoom en andere producten. Hieronder vind je een overzicht. Wij bieden ook nog aanvullende producten aan, die niet altijd op deze site zullen weergegeven worden. In specifieke gevallen neemt u best met ons contact op via het contact formulier.

Continue Reading →
0

Accessoires

Posted by:

Download Brochures voor Materiaal Microscoop Accessoires hier in PDFWij bieden gespecialiseerde accessoires aan voor bepaalde applicaties van klanten uit de industry en metallurgie. U kan een info sheet downloaden door op de product link te klikken.

Op deze moment hebben wij geen downloadbare PDF documenten over onze microscopie accessoires. Voor info kan u ons steeds persoonlijk benaderen.

Continue Reading →
0

Camera’s

Posted by:

Download Brochures voor de Materiaal Microscoop camera hier in PDFOp deze download pagina vindt u de microscoop Cameras Info brochures. Klik op een link om de bijhorende pdf op te slaan op uw computer.

Continue Reading →
0

Belichting

Posted by:

Belichtingsproducten zijn belangrijk in Materiaal Microscopie. We hebben een groot gamma voor verschillende applicaties. Ontdek hier enkele mogelijkheden.

Continue Reading →
0

Software

Posted by:

Wij verdelen AxioVision en Delta Pix-InSight as analyse software. Het gratis basis platform kan geupgrade worden met modules die uw werk vergemakkelijken!

Continue Reading →
0

Microscopen

Posted by:

Lux-Optic is officiële verdeler van Zeiss microscopen. Van Upright tot Invert en Stereo Microscopen. Deze microscopen zijn beschikbaar als Materials Edition.

Continue Reading →
0
Page 1 of 2 12